På tørresnorren flagrer

Vejret var fantastisk i går, og jeg tillod mig at bruge et par timer på en længere gåtur og en afstikker forbi byens genbrugsbutikker. Pudsigt nok var der 50% på alt i netop den ene butik, hvor jeg fandt guld. Et fint juniorbetræk fra Katvig og det smukkeste blomstrede betræk i næsten ubrugt stand. 2 sæt for et sæts pris - 20 kroner!

Det blomstrede betræk forbliver helt. Katvigbetrækket kommer formentlig til at indgå i noget patchwork eller andre syprojekter.

Kommentarer

 1. Så fine betræk du har fundet. Jeg finder selv alle mine nyerhvervelser i genbrugsforretninger eller på genbrugsstationerne. Der ligger så meget guld der som er lige til at samle op. Og så er det endda godt for miljøet og man kan forbruge med god samvittighed. Pengene går til et godt formål. Man får afløb for sin forbrugertrang og gør en god gerning samtidig. Ren win win . Dejlig inspirerede blok du har følger med glæde dine indlæg

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun være enig! Du må godt tage ting på din genbrugsstation? Dette er ikke tilladt heromkring på mine breddegrader, desværre. Der ligger nemlig rigtig meget guld!

   Det glæder mig meget, at du har lyst til at følge med "herinde" :-)

   Slet

Send en kommentar