Smølfer

Sidste år, eller måske var det forrige år, flettede jeg en pung af smølfetegneserier. Siden har jeg fået en del forespørgsler på, om jeg kunne lave flere. Desværre har tegneserierne vist sig at være ret dyre samleobjekter, hvis man ikke lige finder dem i slidt tilstand.

Nu har jeg imidlertid været heldig at finde en smølfebog i en genbrugsbutik. Desværre var der ikke helt nok til at jeg kunne lave en hel pung mere, som jeg har fået bestilling på. Så jeg har været på jagt online og fundet en stak tegneserier mere til en ok pris.

Derfor: skulle nogle af jer, som jeg tidligere har måtte skuffe vedrørende en smølfepung, læse med. Så får jeg i dag tegneserier nok til at lave i hvert fald en pung mere ud over den jeg allerede har bestilling på. Ved interesse send en mail til genbrugblirguld(a)hotmail.com, så sender jeg information vedr. pris m.m.

Kommentarer

 1. Når du fletter af tegneserier, motivfletter du så, eller klipper du bare tern, så du får mest muligt ud af en side?

  kh
  Simone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg søger motiver - men forsøger stadig at få flest mulige lapper ud af hver tegneserieside.

   Slet

Send en kommentar