De fleste gange

Det sker efterhånden oftere og oftere, at min cykelkurv ser ud som her, på vej hjem fra en loppetur - tom. Jeg er helt sikkert blevet mere kræsen, og oftest går jeg efter helt specifikke ting på loppemarkeder. Det er også sjældent, at jeg gør spontane køb. Men jeg synes dog også, at folk generelt er blevet mere bevidste om, hvad deres ting er værd - det er jeg også selv blevet. Gode fund er der langt imellem.

De manglende loppefund gør dog ikke turene til og fra loppemarkederne mindre skønne. Jeg nød en 12 kilometers cykeltur i det dejligste vejr i morges. Rundt omkring var folk allerede i haverne og jægere på jagt med deres hunde lidt uden for byen. Grøftekanterne på billedet var rene og fine, desværre er det mere reglen end undtagelsen. Hvorfor smider folk alt deres skrald ud af bilerne og tror, at det derved forsvinder?

Kommentarer

 1. Har du prøvet Kirppu i Hillerød? Jeg har i hvert fald set Kold bøtter der og meget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Tak for dit input. Jeg har besøgt Kirppu nogle gange efterhånden, men jeg har aldrig stødt på noget af interesse derinde. Men jeg forsøger at kigge forbi jævnligt i håbet om, at der skulle være nogle lækre ting klar til at købe med hjem :-)

   Slet
 2. Lækkert foto - hvis der ingen loppekups er kan man jo nyde solen.

  - Anne

  SvarSlet

Send en kommentar