Findes der små W. Germany urtepotter?

Jeg har en masse større hvide W. Germany urtepotter - simple, lige op og ned, ikke så meget der. De kan findes i stakkevis på loppemakeder til rimelige penge. Jeg er ret vild med dem til alle mine kaktusser, da deres personligheder så kan få lov at træde i karakter i stedet for at potten render med opmærksomheden.

Imidlertid kan jeg ikke finde ud af, om de findes i helt små størrelser. Min kaktusbesættelse har efterhånden ledt mig i fordærv mange gange og pt. har jeg nu 10 minikaktusser stående i hver deres forskellige slags kop eller urtepotte. For at de kan få ens W. Germany potter at stå i, kræver det, at de tyske potter findes i en lille størrelse med en indvendig diameter på blot 6 centimeter. 

Er der mon nogle af jer har tjek på W. Germany produktionerne og derfor ved, om der findes så små hvide urtepotter magen til den store potte vist nedenfor?

Kommentarer

  1. http://www.countrycollection.dk/potteskjuler%20-%20hvid%20cylinder%20-%20mini%20A.htm - kender ikke til små w. germany potter, men disse kan måske bruges... Mvh.JM

    SvarSlet

Send en kommentar