Genbrugsprojekt: Musselmalet bord (del 9)

Bedre sent end aldrig får I her 9. og sidste indlæg om mine to indskudsborde med kakler i egetræ, som nu er hvidmalede med musselmalet porcelænsmosaik. I går aftes fik jeg endelig fundet til til at få tørret fugesløret væk fra porcelænsstykkerne, så de nu er blanke igen.

Fugen jeg har brugt fås i flere farver. Jeg overvejede først grå, men er nu glad for, at jeg alligevel fulgte min første indskydelse og valgte den hvide.

Kommentarer

 1. Hvor er de fine. En rigtig god idé, at bruge det gamle porcelæn til noget smukt.
  Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette. Det har været en kæmpe arbejd at lave bordene, men nu hvor de er færdige, er det en fornøjelse at kunne nyde synet af det genbrugte porcelæn.

   Slet
 2. Hold nu fast, hvor er de blevet flotte! Tillykke med det gode stykke arbejde.

  SvarSlet

Send en kommentar