Et nyt kapitel

Min lille bitte kaktus som ellers ikke syner af meget har gennem de sidste uger overrasket med 4 blomster større end den selv. I onsdags stod der pludselig to søde kvinder uden for min dør med to store flotte kaktusser mere til min samling. De mente at det skulle fejres, at jeg var blevet færdig med min bachelor i Medievidenskab. Hvor blev jeg glad!

Bedre bliver det ikke af, at der nu er sommerferie de næste mange uger. Jeg skal godt nok arbejde fuldtid i hverdagene, men bare det, at man ikke skal tænke på skole, når man har fri, er en kæmpe gevinst - også for bloggen!

Pr. 1. september går det dog løs igen, denne gang med en kandidat i Film- og Medievidenskab. Men det er først om flere måneder!

Kommentarer

 1. Kæmpe tillykke med at du er færdig med din bachelor! Super godt gået :D

  SvarSlet
 2. Stort stort tillykke med bacheloren i hus - godt gået :) og hvor lyder det spændende med det nye du skal i gang med (om laaaaang tid) :)

  Og hold nu op nogle flotte blomster på så lille en kaktus, jeg har endnu til gode at opleve en kaktus blomstre så jeg må nyde dine fine billeder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :-) Jeg har faktisk flere kaktusblomster på vej og dermed også flere billeder på bloggen. Fik to meget "eksotiske" kaktusser i BA-gave som lige nu er på nippet til at blomstre. Den ene har rigtig mange små, den anden en meget stor blomst. Så stay tuned for flere kaktusbilleder :-)

   Slet

Send en kommentar