Om det der skulle være Paradis i solen, i Søborg

Min søster og vores to fælles veninder stiftede i går en form for madklub. Vi skal mødes hos hinanden og overraske med lækker mad og alternative aktiviteter - og selvfølgelig konkurrerer lidt indbyrdes om standarden.

I går var vi på sightseeing i Søborg. Her fik jeg på elegant vis indsneget et besøg i en rodebutik af en genbrugsforretning. Desværre gemte der sig intet guld. På vejen hjem fra turen blev vi enige om at spise is på Paradis Is på Søborg Hovedgade... noget vi helt sikkert ikke gør igen!

I et par og tyve graders varme stod i den tid vi var på stedet - over et kvarter - butikkens is-base "fremstillet af frisk mælk og fløde" i fuld sol på gaden mellem cafebordene. Ingen gjorde tegn til at fjerne den mens vi var på besøg - kun et par pakker blev båret frem og tilbage mellem en sort kassevogn og så pallen på billedet.

I butikken fik vi købt flydende is og kommenterede isens konsistens og temperatur. Af ekspedienten blev vi oplyst, at kølemaskinen ikke havde virket i over en time. Som resultat heraf var isen nærmest lunken og halvt flydende, tyndere end softice. Manden før os i køen købte en stor isvaffel - isen rendte bogstavelig talt fra ham ud gennem vaflens spids fra det sekund han satte sig i på en cafestol.

Ingen af os er blevet syge af at spise isen, ret skal være ret, men vi er skuffede over den manglende kvalitet og at man gambler med fødesikkerheden på den måde! Så vi har klaget til Paradis og er ellers færdige med Paradis Is i Søborg... bare tilbehagelig orientering.

Kommentarer

 1. Føj - sikke en oplevelse ;o(

  I sådan en situation lader man da være med at sælge sin 'is'.

  SvarSlet
 2. Ej for pokker da! Har de hørt om at lukke biksen midlertidigt pga tekniske problemer? De mister da flere kunder med den behandling I fik end ved at lukke ned med et "undskyld"skilt i døren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fortryder også, at vi ikke leverede isen tilbage eller i hvert fald gjorde mere indsigelse end vi gjorde. Den var elendig, isen - eller det som skulle være is.

   Slet

Send en kommentar