Himmelhunden


Du kan få kvinder og kager og jordbær for sjov, men der er intet så skønt som en vuffelivov! Min vuffelivov rev desværre sit korsbånd i det ene bagben over, da han ville løbe efter en bold vi sammen havde fundet på en tur og slæbt med hjem i haven. En scanning afslørede desuden et par rigtig dårlige hofter, hvorfor han nu er blevet en himmelhund i stedet. Med alt den kærlighed Monty har budt os, kunne vi ikke byde ham al den fremtidige smerte.

Billederne og hunde-tagget forbliver på bloggen. Det vil være mærkeligt sådan bare at skrive en ven ud af bloggen og min historie, når han nu som billederne ovenfor bevidner har været en stor del af den. Flere indlæg om ham kommer der desværre ikke.

Kommentarer

 1. Trist :( R.I.P. vuffilivov.
  Dyr er dejlige, og bliver en del af familien. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dyr er fantastiske - men hvor gør det ondt at miste dem - som var de mennesker, ja. Monty var en del af familie på lige fod med alle os tobenede.

   Slet
 2. Åh, hvor synd. Føler med dig. De bliver jo som om del af familien, de kære hunde. Synes I gjorde det rigtige. 😚

  SvarSlet
  Svar
  1. Beslutningen var hele familien heldigvis helt enige om. Vi lovede hinanden dengang vi fik Monty, at han aldrig måtte få "livsforlængende behandling" for vores skyld og så selv skulle leve med smerter på bekostning af vores behov for at have ham længere. Denne aftale overholdt vi. Men hvor er det grænseoverskridende at skulle bestemme om et andet væsens liv og død.

   Slet
 3. Mange varme tanker til dig <3
  Det gør så ondt at miste, vi var igennem det for nogle år siden med vores sorte lab.
  Dog ikke korsbånd, men temmelig svær slidgigt i bagkroppen.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør rigtig ondt, ja. Græd og spiste næsten ingenting de første par dage. Blev ked af at kigge på alle billederne af Monty, som gjorde de ting han altid gjorde; tiggede mad, snorkede, lå i sækkestole osv. Han var jo dybt integreret i alle hverdagens gøremål - og så fyldte han jo godt i landskabet med sine 43 kg. Så der er godt nok tomt både fysisk og psykisk i det lille hjem.

   Slet
 4. Mange tanker herfra. Omend det var den bedste beslutning, så gør det ondt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Ja, rigtige beslutninger er også svære at tage og gør ondt. Heldigvis slap Monty for alt smerten. Det trøster.

   Slet
 5. Øv, hvor erjeg ked af at høre det :( Det er noget af det værste. Det er ikke bare et dyr. Det er en nær ven.

  SvarSlet
 6. Du har helt ret. Og ja, det er rigtig øv. Han var jo en stor hund, men vi havde dette på trods håbet, at vi kunne have ham i mere end 7,5 år.

  SvarSlet
 7. Det er altid svært at sige farvel. Kondolerer og en masse varme tanker herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Michelle - du har helt ret.

   Slet

Send en kommentar