Anbefaling: Fra yt til nyt

DR er begyndt at sende en ny programserie, Fra yt til nyt. Sendetidspunktet først på aftenen er helt håbløst set i forhold til min dagligdag. Men heldigt er det, at man selv efterfølgende kan catche op på dr.dk/tv (se programmerne her).

Programmerne er opbygget lidt a la Skattejægerne. I løbet af en halv times tid følges flere genbrugskunstnere fra søstrene bag Plyssky til min genbrugshelt, Thomas Dambo og hans kollegaer. Hver især er de i gang med konkrete projekter. Blandt andet bliver der hos Thomas Dambo skabt en masse fede fuglehuse, som er at finde i Københavns gadebillede.

Selv var jeg uvidende om programmet før Louise anbefalede det til mig. Denne anbefaling er hermed givet videre!

Kommentarer

 1. THOMAS DAMBO???!! JEG SKAL SE DET PROGRAM:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Han er så skide dygtig. Du må se det :-)

   Slet
 2. Årh hvor lyder det som et fedt program! Tænk at jeg gik glip af det (det skyldes jo så nok vores manglende fjernsyn..) - Tak fordi du delte anbefalingen!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide programmet, og her passer sendetidspunktet heller ikke, men som du skriver, kan programmerne heldigvis ses på DRs hjemmeside.

  SvarSlet

Send en kommentar