Det bedste fra Farum

Et helt telt med julepynt fik jeg lov at gennemsøge for guld, og det var der virkelig! Daells fugle, Mogens Eigenbrod hest, Lyholmerstager til bare 7,50,- stykket, Sødahl dækservietter og en mumifigur. Det er utroligt, hvad man stadig kan loppe sig til!

Kommentarer

 1. Flotte og søde ting du har fundet. jeg bliver altid så misundelig på dig når du finder smukke glaspynt. Gid man var ligeså heldig som dig Helene.
  God weekend og tillykke med din fine pynt.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din kommentar, Lina. I går blev det ikke til glaspynt. Jeg tror meget af det flotte glaspynt var solgt, før jeg kom. Tilgengæld fandt jeg jo ret meget andet godt træpynt og lidt Sødahl. Så heldig, det var jeg :-)
   Med ønsket om en dejlig søndag.

   Slet
 2. Jeg er så misundelig på din evne til genbrugsfund! God søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god søndag til dig også :-) Selvfølgelig kan man gøre meget selv, for at finde gode ting. Men en del af det går vist også på held - som klart var med mig i går.

   Slet
 3. Wauw så fine ting du har fundet :) jeg elsker også bare daells fuglene - mine forældre har mange af dem, så overvejer om ikke jeg kan lokke en del fra dem i år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det handler jo om at slå til på det rigtige tidspunkt - og det kunne godt lyde som nu her ved juletid, hvis dine forældre alligevel har fuglene fremme. Måske du kunne slå til, når de var ved at skulle pakkes ned - så slipper dine forældre jo for at pakke dem ned i julekasserne igen :-)

   Slet
 4. Hej Helene,
  Jeg er netop nu blevet opmærksom på din blog - og jeg er helt solgt til stanglakrids, kan jeg godt fortælle dig... hold nu OP, hvor er det bare en både hygsom og inspirerende og bæredygtig blog du har dig her. Jeg er dybt imponeret. HEP HEP for seje chicks som du :-)
  Kærligst Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din positive kommentar - det glæder mig at læse :-) Håber på snart at få lidt overskud til at fortsætte bloggeriet.

   Slet

Send en kommentar