En julekortsfortolkning af Sødahls klassiker

Som de der har fulgt med her på bloggen siden sidste jul eller længere endnu vil vide, har jeg en svaghed for Sødahls juleproduktioner som tager udgangspunkt i juleevangeliet. Gennem årerne har jeg fået erhvervet mig det både som dækservietter, stof lavet til julesok og en lille rund dug.

Jeg mangler dog stadig at finde en stor firkantet dug til det fremtidige julebord og en stor rund dug til brug som juletræstæppe. Så skulle nogle af jer kende til et sted, hvor dette er til salg, så giv endelig lyd! Farven er underordnet.

I år har jeg taget udgangspunkt i Sødahls udødelige julemotiv og forvandlet det til julekort. Jeg var egentlig færdig med de 14 kort. Men nu har jeg erfaret, at jeg får brug for et mere... På den igen...

Kommentarer

 1. Nøj, hvor er de bare blevet flotte!! Det er en skam at julekort efter hånden er blevet erstattet af julehilsner via mail og SMS. Det er mange år siden jeg sendte et julekort og dette indlæg fra dig er en god reminder om at holde fast i nogen af de gamle traditioner...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Med en udsigt til, at Post Danmark fra årsskiftet skal have 20 kroner for at fragte et alm. 50 grams brev, har jeg desværre også måtte beslutte, at i år bliver sidste år, at jeg laver julekort og sender.

   Slet
 2. Hvor er de bare blevet gode, super flotte :)

  SvarSlet

Send en kommentar