Babyshower: Hæklet dino og tillykke-kort


At have denne blog har gennem årene betydet, at jeg har lært mennesker at kende, som i dag betyder rigtig meget for mig. En af dem er Maria. Når nu vi har lært hinanden at kende gennem skriverier om bl.a. farver, hækling, retrostof og kortlavning, var det oplagt med ovenstående babyshowergave.

Den hæklede dino er lavet ud fra en opskrift på en hæklet drage fundet på Cicitive.dk. Eneste forskel er, at min dino ikke har vinger, ligesom øjnene ikke er perler men påsyede sorte hæklede cirkler. Jeg tænker at perler er en dårlig ide, når dino er tiltænkt en baby.

Se opskriften på 'Bertrams hæklede drage' på Cicitive.dk 

Kortet til Maria har jeg lavet med min Bigshot skæremaskine, clearstamsættet 'Cub Cuddles' fra Mama Elephant, Memento og Distress Ink stempler, cirkel dies fra My Favorite Things og farvede selvklæbende plastiksten fra Netto.

Kommentarer

 1. Og vi elsker elsker elsker elsker gaven! Dino står flot og troner på hylden og stoffet er som du ved også taget i brug. Det er bare den skønneste gave :) tak for den og for dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak selv for dig - eller jer :-) Jeg vidste, at dino ville bo godt hos jer. Glæder mig til at se den i brug hos Blopper!

   Slet
 2. meget fin dino! og sikke et fint kort!

  SvarSlet

Send en kommentar