Ny brugt sofa søges - fin broderet pude haves


I søndags viste jeg den hjemmelavede gave, som jeg gave Maria til hendes babyshower. Men mens jeg havde gang i at lave gaven, modtog jeg også selv en hjemmelavet gave. Gaven var Winnie (@winniealgren på instagram), som havde broderet og syet mig den fineste lyseblå andepude.

Besøg Winnie på instagram 

Puden, som med sikkerhed har taget rigtig, rigtig mange timer at fremstille, skal bo i en grå Conrad sofa fra Sofakompagniet, har jeg besluttet. Sofaen forsøger jeg at finde brugt via DBA - dog uden held pt. Så hvis du selv eller nogen du kender er ved at sælge en grå Conrad sofa med chaiselong i højre side, så giv endelig lyd!

Se billeder af sofaen på Sofakompagniets hjemmeside

Kommentarer

  1. Den er bare sååååå lækker den pude !

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er SÅ fin. Har fået helt lyst til at jagte noget pastelfarvet stof og så lave noget a la det samme med Pacman spøgelser :D

      Slet

Send en kommentar