Nyt år, nyt tæppe og ny arbejdssituation


Nyt år, nyt tæppe er konceptet her på matriklen. I et forsøg på at bruge alle mine små farverige rester af bomuldsgarn, har jeg stærkt inspireret af Ryane (Olivesandpickles på Instagram) kastet mig ud i hækling af et sekskantstæppe.

Se Ryanes farverige tæpper af sekskanter på Instagram

De halve og hele sekskanter hækler jeg en for en. Opskriften har jeg fundet på www.topping.dk. Opskriften kan bl.a. downloades som pdf.

Se opskriften på sekskanter på www.topping.dk

Hæklingen af både de farverige cirkler og de efterfølgende lilla omgange er nemt at have med på vejen og er derfor perfekt tidsfordriv i min dagligdag med flere timers transport i bus og S-tog. En dagligdag som nu påvirkes af regeringens udflytning af arbejdspladser. Miljøstyrelsen, som jeg arbejder i, skal flyttes til Odense - en by, som faste læsere vil vide, at jeg tidligere har boet i.

Kommentarer

 1. flot tæppe, tænker at med alle de farver, fylder det godt i tasken, for du er da nødt til at have mange nøgler garn med.
  Spændende om du så bryder op igen og finder bolig i Odense.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Trine. Midtercirklerne er lavet af små bomuldsrester jeg har gemt gennem flere år, så tasken var ikke fuldstændig proppet med garn, da jeg lavede første portion midtercirkler ;-)

   Vi må se hvad fremtiden byder, det ved ikke engang jeg selv endnu.

   Slet
 2. meget lækkert tæppe! Og smart med modulopbygningen når det skal med i tasken! Jeg er stor fan af strikning/hækling i offentlige transportmidler, det er godt for den mentale sundhed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har lige bestemt ret. Transporten bliver for mit vedkommende en meget bedre oplevelse (og tiden føles kortere), hvis jeg har nørklerier med i tasken.

   Slet

Send en kommentar