Endnu en muh-lighed

Endnu en muh-lighed for at få rydde op har budt sig. Ligesom mine igangværende hækle- og broderiprojekter er led i en større process med at få færdiggjort påbegyndte projekter, er denne ko også del af oprydningsprocessen.

En sød læser var for snart længe siden sød at samle mig en stribe kartoner fra Arlas laktosefrie mælk med en fin stor ko påtrykt. Køerne blev allerede dengang klippet ud og samlet med et tværgående midterstykke. Alt der mangler er derfor kun 2 tværgående stykker mere, så koen bliver mere stabil og kan hænges op.

Hvis du selv har lyst til at lave en ko og ikke har adgang til mælkekartoner med køer, finder du her mine vejledninger til at lave køer og rensdyr af pap fra eksempelvis en papkasse:

Gå til mit indlæg fra 2011 med vejledningen til at lave papkøer 

Gå til mit indlæg fra 2013 med vejledningen til at lave paprensdyr

Kommentarer

 1. mega-fed ko! Den ville gøre sig godt på en væg mellem diverse trofæer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil den! Jeg skylder vist snart et billede af min trofævæg :-)

   Slet
 2. Ej hvor er du god Helene. Vidste du kunne bruge dem til noget. Det er også et dejligt motiv kartonen har. Flot og rigtigkreativ ide.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lina. Dejligt du læser med endnu på trods af min længere blogpause. Det var så sødt af dig at gennem kartonerne til mig - de bliver til den fineste ko. Skal nok poste et billede, når den er helt færdig og ophængt.

   Slet

Send en kommentar