Nyt til væggen af gammel bog og bagvendt gennemhullet plakat


Jeg har længe haft lyst til at lave lidt nyt til den ene væg i min stue. Min flodhesteplakat fra Københavns Zoologisk Have er jeg rigtig glad for. Den er en gave fra min lillesøster og har fulgt mig i en del år efterhånden. Men indholdet i rammen til højre for trængte til en udskiftning.

Dem af jer som også følger med i min gøren på Instagram ved, at jeg tidligere har været så heldig at finde en farveflora bog i min lokale genbrugsbutik efter lang tids jagt. Bogsiderne med de mest farverige illustrationer har jeg revet ud. En gammel plakat i kraftigt papir med hvid bagside har jeg skåret ud til en slags passepartout, som jeg har lagt hen over bogsiderne.

Hvis det ikke var for, at beslaget røg af rammen, da jeg forsøgte at hænge den op på væggen, havde fremstillingen kun taget mig en lille times tid. Men nu efter et længere arbejde med påmontering af øskner, udspænding af ståltråd osv, hænger de farverige blomster fint på væggen og komplimenterer min flodhest.

Kommentarer

 1. Den er simpelthen SÅ fin og forårsagtig!! Jeg tror jeg skal på jagt efter gamle floraer i de lokale genbrugsbutikker! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god jagt! Jeg kan hilse og sige, at vi er rigtig mange om buddet på mine lokale genbrugsjagtmarker. Blomsterbøger er åbenbart i høj kurs.

   Slet
 2. Hvor er det fint, Jeg har bare så svært ved at ødelægge bøger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine. Jeg havde også lidt svært ved at få begyndt selv. Men jeg ville have de flotte illustrationer frem og ikke bare stående på hylden. Så måtte jeg jo gøre det :-)

   Slet

Tilføj en kommentar