Rettidig omhu: Farverig orgami til påske

Nu bliver I igen udsat for en farverig omgang origami! Idet der stadig er noget tid til påske, kan I nå at gøre mig kunsten efter - det vil helt sikkert pynte på bordet til påskefrokosten fremadrettet (blomsterne kan jo genbruges år efter år)!

Som en hurtig overspringshandling fra hækleriet på mit tæppe og som et farverigt supplement til mine flamingofår, kom jeg forleden på, at jeg kunne folde nogle påskeliljer. Påskeliljer har jeg tidligere foldet og vist frem på bloggen.

Se mit tidligere indlæg med flere origami påskeliljer inklusiv en to-farvet

Idet det overraskende er 5 år siden, at jeg sidst foldede påskeliljer, havde jeg fuldstændig glemt fremgangsmåden. Her er Youtube genialt - jeg har fundet følgende meget udførlige vejledning til både blomsterhoved og blade + stængel:

Se videovejledningen på Youtube, som jeg har foldet ud fra

Kommentarer

 1. Glæder mig til at prøve kræfter med dem på mandag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at blive endnu bedre! :D

   Slet
 2. Uh de er godt nok også søde. Kan huske dine søde vintergækker. Måske man skulle prøve sådan lidt forsigtigt. 📏📐✂✏✏
  Knuz fra Lina
  PS selvfølgelig følger jeg stadig din blog trods din pause. Du er en stor inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Blomsterne er som sådan ikke svære at folde. De tager bare lang tid. Tror cirka 1 styks har taget mig en time.

   Slet

Tilføj en kommentar