6 år efter: Patchworksengetæppe af retro stof

Tilbage i august 2012 syede jeg et kæmpe sengetæppe med lapper af næsten alle farverige og blomstrede stoffer i min samling. Hele processen delte jeg her på bloggen.

Se mit tidligere indlæg fra 2012 med det færdige sengetæppe

Som det fremgår af mit indlæg fra 2012, stod min seng dengang op ad vægen i et hjørne. Efter jeg har købt egen lejlighed og har fået mere plads, står min seng nu ud i rummet. Dette har desværre medført, at mit sengetæppe ikke kan dække alle kanter af sengen.

Efter i halvandet år at have været irriteret over det stumpende sengetæppe, har jeg nu taget mig sammen til at udvide tæppet i både bredden og længden. I skrivende stund er sengetæppet netop blevet færdigt efter udvidelsen. Det mangler blot en vask, så skal I få det at se. Ind til da har I her nogle billeder af udvidelsesarbejdet.

Kommentarer