Forberedelse til kreative projekter i påskeferienI morgen går jeg på halvanden uges påskeferie - kan slet ikke få armene ned! Det er min plan, at jeg i ferien skal både på loppeture og hygge mig med alverdens farverige kreaprojekter. 

I relation til de 2 broderiringe i træ, som jeg viste frem forleden, har jeg nu fundet  en masse af mit garn frem, ligesom jeg har spændt stof ud på den ene ring. Inden længe bør jeg kunne vise jer resultatet af mine anstrengelser med ring, garn og nål.

Se mit tidligere indlæg om broderiringe og Elizabeth Pawle

I min lokale Røde Kors genbrugsbutik lå forleden et stykke Aida i den fineste lysegule farve matchende ænderne på den broderede pude, som jeg tidligere på året fik foræret i gave. Så når stoffet på mine broderiringe er fyldt, kan jeg brodere videre på en pendant til den lyseblå andepude.

Se mit tidligere indlæg om min broderede andepude

Kommentarer

  1. Det bliver spændende at se hvad du får lavet! God kreaferie!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig til at vise det frem. Rigtig god ferie til dig også!

      Slet

Send en kommentar