Genbrugsfund: De helt rigtige broderi ringe i træ


Lige siden jeg på Instagram stødte på Elizabeth Pawle, har jeg vidst, at jeg til ophæng på min væg vil kombinere nogle af mine garnrester med et par broderi ringe i træ.

Besøg Elizabeth Pawles farverige univers på Instagram

Som bekendt er der aldrig garanti på, hvad man kan finde i den lokale genbrugsbutik. Det har derfor også taget mig en del uger at finde de helt rigtige broderi ringe i træ. I dag lykkedes projektet imidlertid, og for 45 kroner blev jeg indehaver af 2 ringe med diametre på henholdsvis 15 og 25 centimeter.

Besøg Elizabeth Pawles farverige hjemmeside 

Nu starter den sjove proces. Først skal jeg på hovedet i min stofkasse og bagefter videre i kommoden med alt mit garn. Herefter følger broderiet. Jeg håber I kan mærke, at jeg er virkelig begejstret!

Kommentarer

 1. Uh det lyder spændende. Vi glæder os til at se resultatet. Jeg har været så heldig at få fingre i en masse stof fra 70erne.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da ellers spændende! Kan du fortælle lidt mere om, hvad du fandt? :-) Jeg er nysgerrig nu.

   Slet
 2. Ja jeg fandt det ikke just men fik det forærende. En veninde måtte rydde ud i sin svigermors hus og hun tænkte straks på mig. Så nu er jeg ved at drukne i stof. Men hellere for meget end for lidt. Jeg skal nok finde forskellige muligheder med det. Vil lige give dig et lille trick omkring indmad til patchwork tæppe. Køb et fleece tæppe eller andet billigt tæppe i Jysk. Pladevat kan nogen gange være dyrt. Og skulle du mangle noget stof så skriv måske jeg har noget du kan bruge.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lina

   Det er så rart når bekendte sådan tænker på en - selv i en sørgelig anledning. Vil rigtig gerne se billeder, når du kreerer noget :-) Og tusinde tak for tippet!


   Med ønsket om en dejlig påske

   Helene

   Slet

Send en kommentar