Strik, strik, strik
Strik, strik, strik - jeg laver ikke andet til og fra arbejde i den offentlige transport i disse uger. Det er faktisk super hyggeligt. Alle forsinkelser er nu en anelse mere tålelige - så når man lige en pind eller to mere. 

Min koralfarvede karklud er siden sidste indlæg blevet færdig, og en ny blå babyvest er kommet på pindene. Til en start fik jeg lavet fejl på næsten hver pind. Løsningen blev ikke at tælle mønsteret, 2 ret, 2 vrang, 2 ret osv. I stedet kigger jeg bare på maskens slags og ved derfor, hvilken maske jeg skal strikke "ovenpå". Det går meget bedre allerede.

Se den gratis opskrift på en strikket babyvest hos Farmorfarbrikken.dk


Tusinde tak for jeres gode råd ifm. mit sidste indlæg. Jeg fortsætter med øvestrik og finder mig et par bambuspinde i nærmeste fremtid. Og næste strikke projekt (for der kommer helt sikkert et projekt mere) bliver i noget andet garn end bomuld.

Kommentarer

 1. Du er så sej! Fede farver og trunten glæder sig til den færdige vest - du er simpelthen så sød ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig sådan til at ses med trunten og truntens mor - og overrække vesten. Den er færdig inden længe ❤️

   Slet
 2. Ej se nu bare der!!! Så flot Helene. Må sige at det er meget flot strikket. Flot at du klør på med nye projekter i strik. Det skal nok blive godt.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hepperiet. Lige et par enkelte pinde mere + 11 pinde rib, så er kalorius færdigstrikket og klar til montering :D

   Slet

Tilføj en kommentar