When in Sweden: Loppis, Mumin og gavlmalerier i Helsingborg
Loppis og Mumin var målet med en lørdag i Helsingborg. Mumiglassene er en del af en kampagne på Max Burger restauranterne i disse uger. Desværre havde de ikke alle 4 glas på de danske restauranter, hvorfor jeg måtte en tur forbi Helsingborg og hente de sidste. 

Skal du til Helsingborg og har du lyst til loppis/genbrug, kan jeg anbefale Erikshjälpen et par kilometer uden for centrum samt Pingstkyrkan Second Hand og Röda Korset Second Hand lidt nærmere centrum af Helsingborg. Sidstnævnte butik er ikke så stor modsat de 2 andre, hvor der godt kan være ret mange mennesker. Mit fund denne lørdag blev bogen 'Flora i färg', som rummer de fineste farverige blomsterillustrationer. 

På vejen fra færgeterminalen og ud med Röda Korset og Pingskyrkan Second Hand er der flere vældigt fine gavlmalerier at se. Selv er jeg ret begejstret for maleriet 'The Globetrotters' af den danske kunstner Stine Hvid.
 
Besøg Stine Hvid på Instagram

Kommentarer

  1. det er godt nok nogle søde glas! Desværre findes butikkerne ikke i Jylland, og det bliver svært at argumentere for en tur til kbh for at gå på burgerbar :D Smukke blomsterillustrationer der inspirerer til besøg i de lokale genbrugsbutikker :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja den distance er måske lige i overkanten for et besøg på en burgerbar. Ja, jeg tog jo så til Helsingborg efter de sidste 2 slags glas ;-) Jeg har selv en svaghed for blomsterbøgerne og kigger altid efter dem i genbrugsbutikkerne. Mit indtryk er dog, at vi er mange som gør det. Der står oftest kun bøger med kedelige illustrationer tilbage.

      Slet

Tilføj en kommentar