Gammel mumikop - det bedste genbrugsfund for en samler'Gammel mumikop' eller 'gammelt mumikrus' har jeg googlet rigtig mange gange, for at blive klogere på nogle af de ældre krus med mumi, som jeg så gerne har ville eje til min samling af mumikrus. Vi snakker ikke om, hvor mange jeg har i forvejen Ü

Tilbage i 2014 fik jeg af min veninde i fødselsdagsgave en særudgave af det det svenske magasin Retro med en oversigt over rigtig mange af de gamle krus. Jeg postede dengang et indlæg om gaven på bloggen.


I påsken lykkedes det mig i Kirppu Næstved at finde en af de lidt ældre krus til bare 50 kroner. Kruset matcher min ene mumikande, som har identisk motiv. Ifølge Retro har kruset været i handlen frem til 2009.

Kommentarer

 1. Trot lige jeg skal kigge lidt mere efter det der mumi halløj. Griner. Vidste ikke at krusene med mumi motiv kunne være sådan antikke. Hvad skal man holde øje med??? Står der noget i bunden eller?????? Jagter selv Beatrix Potter dåser. Sjovt som man kan blive forelsket i motiver og stilarter.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså der er altid et Arabia stempel og en lille mumi i bunden af kopperne. Men motivmæssigt skal de være støvede i farverne og være tegnet med en bred stort streg. De er for mig at se indbegrebet af slut 80'er start 90'er stil.

   Slet
 2. Jeg er misundelig! Både på kop og magasin. 😂😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Koppen er lidt vanskeligere - men magasinet kan vist købes endnu er konklusionen fra min post på Instagram :-)

   Slet

Send en kommentar