Hæklet mumi til Astrid

Jeg har hæklet en tidligere. Nu har jeg hæklet en mere. En hæklet Mumi. Både sidste og denne gang har jeg fulgt en gammel opskrift fra et håndarbejdsblad, som Christina med bloggen Krudtuglens mor for et par år siden var sød at dele på sin blog.

Hæklet mumi - opskrift hos Krudtuglens mor

Sidst synes jeg Mumi blev lidt for tynd og høj. Så denne gang har jeg udeladt at hækle de sidste omgange på halsen, inden jeg hæklede mulen fast på hovedet. Mumi's tommelfingre har jeg ladet pege opad, så Mumi kan have en aftagelig flagranke hen over maven.

Selvom Mumi er blevet så fin, at han sagtens kunne blive siddende på min stol, er det planen, at han inden alt for længe skal en tur i cellofan og videre til en sød lille Astrid. Man må gøre, hvad man kan, for at lære de små størrelser, at Mumidalen er en skønt sted og Mumi en rigtig god ven Ü.

Kommentarer