Nyt job - alt for mange karklude


Miljøstyrelsen får hovedsæde i Odense i primo 2019. Mit job som webredaktør i Miljøstyrelsen vil derfor skulle foregå fra Odense af efter udgangen af 2018. Som jer der har læst med længe ved, har jeg tidligere boet i Odense, mens jeg læste Medievidenskab på Syddansk Universitet. Mit år i Odense var godt, men min flytning tilbage fra Odense til Nordsjælland havde sine grunde, hvorfor jeg ikke har ønsket at flytte retur til Odense eller for den sags skyld pendle over 3 timer hver vej hver dag.

Pr. 1. juni har jeg derfor valgt at starte et nyt kapitel i mit jobliv. Jeg bliver i Miljø- og Fødevareministeriet, men skifter Miljøstyrelsen ud med Fødevarestyrelsen. Her skal jeg slå mine folder som webmedarbejder i en koncernfælles sektion af IT-afdelingen med fokus på ministeriets web- og intranetløsninger.

Så når jeg fra 1. juni refererer til mit job, er det her Ü

Jeg er blevet så glad for at strikke enkle ret/vrang karklude i toget på vej til arbejde, at jeg med lidt ekstra transporttid til Fødevarestyrelsen alt for hurtigt vil få en kæmpe samling (større og mere farverig end den jeg har nu). Så med det nye job må også følge nye strikkeprojekter til transporttiden.

Kommentarer

 1. Tillykke med nyt job. Jeg er glad for, at du er tilbage på bloggen, og ekstra glad for at du slår et slag for pendlerhåndarbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - også fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for jobbet og for at være kommet i gang med bloggen og Instagram igen :-)

   Slet
 2. køkkenhåndklæder? :D
  Personligt er jeg meget begejstret for strikkede vaskeklude til badeværelset (er også en fin værtindegave med en lækker sæbe f.eks).
  tillykke med det nye arbejde også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Køkkenhåndklæder - det lyder attraktivt. Samme mønster vil kunne bruges, og der er mere strikkearbejde forbundet med sådan end en end karklud. Det tager ikke mange dage at lave en karklud efterhånden ;-)

   Og mange tak!

   Slet
 3. Kæmpe stort tillykke med dit nye job det er godt at høre at det går dig så godt. Og super med lidt håndarbejde i toget. Fin og glade farver.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Lina. Det går så fint! Glade og mange farver her på matriklen er lykken :D

   Slet

Send en kommentar