Jul i juli: En tur med S-tog målt i candy canes

Næsten 2 måneder - ingen indlæg. Men nu kommer der et! I slipper pt. for flere indlæg om strikkede karklude. Det nye er candy canes. Jeg ligger inde med alt for mange garnrester. Særligt mange har jeg i farverne rød og hvid. Bl.a. har jeg en rest hvid bomuld tilbage fra min hæklede Mumi, som jeg tidligere har vist frem herinde.

Tidligere blogindlæg: Hæklet Mumi til Astrid

Alle de røde og hvide garnrester har jeg besluttet at hækle candy canes af ud fra ideen om, at det jo alligevel snart bliver jul igen. Så i disse juli-dage kan mine togrejser opgøres i candy canes. En normaldag = 3 candy canes. Når DSB og Banedanmark som i mandags vælger at opgive næsten alt kørsel med S-tog syd for København, giver en tur med det offentlige på 4 timer pludselig et afkast på mange candy canes!

Har du selv lyst til at hækle en candy cane - det er forholdsvis nemt og består udelukkende af fastmasker, lagde jeg for nogle år siden opskriften på bloggen:

Vejledning: Sådan hækler du en candy cane

Kommentarer

 1. Svar
  1. Lige to mere, så stopper julen :P

   Slet
 2. Åh de er godt nok søde og hvor underligt for jeg har gang i decoupage på træklemmer med julemotiv. Dejligt du hygger og udnytter transport tiden.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er andre der juler i juli - fantastisk! Ja, transporttiden går lidt nemmere med lidt håndarbejde på farten!

   Slet

Send en kommentar