They see me rolling - når man ruller tungt fra morgenstunden!

Tilbage i 2012 besøgte jeg Vicki med bloggen Mamalola.dk sammen med bl.a. Anna, Mia, Tamra og Mette. Sammen havde vi en rigtig hyggelig lørdag med bl.a. brunch, pakkeleg og rundvisning i det Vickis fine hjem.

Tidligere blogindlæg: Hyggelig lørdag

Hos Vicki så jeg det det fineste turkis karlekammerskab med retrostof, syede elefanter og tapetserede æsker på hylderne - jeg har aldrig rigtig glemt det skab. Du kan se billeder af skabet og tingene på hylderne via dette link:

Blogindlæg på Mamalola.dk: Nye hylder og stoffer til mit skab 

I går da jeg luftede min lånehund Mille (den dejligste sorte labrador), som bor nær mine forældres sommerhus, mødte jeg det fedeste karlekammerskab stillet ud til rabatten som var det storskrald. Efter at have mailet med ejeren af sommerhuset, kunne jeg i morges få hjælp til at rulle skabet hjem.

Nu starter arbejdet med restaurering og maling - når jeg ellers har fået valgt den rette farve:


Kommentarer

  1. Glææææder mig til at se resultatet! Jeg stemmer for PPH17-29

    SvarSlet

Tilføj en kommentar