FødselsdagskortAugust og september er store fødselsdagsmåned her i husstanden, så jeg har brugt nogle feriedage på at få fremstillet et par fødselsdagskort. Fra tid til anden gemmer jeg pap- og papiremballage i fine farver eller med flotte mønstre. Mange gange kan det bruges til kort helt på lige fod med dyrt indkøbte hobbyting.

Den hvide kasse i det ene boxkort er lavet af hvidt karton fra bagsiden på en A4 blok mens det blåmønstrede papir på boxkortet med den gule kat forrest er et lille stykke af indersiden af en rudekuvert.

Næste projekt er en brunt og grønt boxkort med koalaer. For at få kassen i en brunlig nuance, tænker jeg at bruge indersiden af en mælkekarton kombineret med brunt pap fra Søstrene Grene emballage. To be continued!

Kommentarer

 1. Det er så fint at du kan bruge genbrugsmaterialer og få det til at ligne dyre materialer fra kreabutikkerne :D Meget fine kort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! :-) Der er så mange fine genbrugsmaterialer rundt omkring. Har lige gemt en masse fint turkis karton fra en æske med bolcher.

   Slet
 2. Ih, ville da ønske vi var på fødselsdagskort...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Marianne! Det fedeste er altid at lave kort til venner og familie, som man ved sætter pris på det. Ikke bare de typer som nupper gaven og kaster kortet over højre skulder.

   Slet
 3. Hvor er de fine :)..

  du har vel ikke lige en DIY på dem :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar