Jul på forskud: Julesokker sælgesJeg har taget lidt forskud på julen og begået en række julesokker af forskellig art her i de varme sommermåneder. Alle sokkerne er omkring 50 centimeter høje fra tåspids til top. De er også forede alle sammen. Patchworksokkerne sælges for 225,- plus porto (der er en rød mere på vej). De resterende sokker sælges for 150,- plus porto.

Hvis en sok har interesse, kan du sende mig en mail på genbrugblirguld@hotmail.com.

Kommentarer

 1. Tænkte lige på dig. Så sød orange\rød ira dåse i genbrugsforretning. Håber du har det godt.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilken sød tanke. Tak Lina. Jeg har det glimrende, tak. Her er lidt stille, fordi jeg har kastet mig over et vildt projekt - jeg prøver for første gang at strikke noget i min egen størrelse. En såkaldt sorbetcardigan i røde/pinke/lyserøde farver :D

   Slet
  2. Uh det lyder spændende. Jeg strikker rigtig meget. Og laver alt muligt andet. Griner. Men det ved du jo. Smiler. Dejligt du har det godt. Knuz fra Lina

   Slet

Send en kommentar