Karlekammerskab: Fra brunt skrald til mintgrøn herlighed

Mit fund af et karlekammerskab er blevet færdigt, og jeg er simpelthen så glad for resultatet! Den primære årsag til, at det er gået så hurtigt er helt sikkert mine forældre - primært min far. Mens jeg har været på arbejde, har han udskiftet lister, skåret hylder, monteret ben osv. Jeg har kun hjulpet med maling af kanter.

Mens jeg går og nusser lidt om detaljerne, får lagt mit retrostof på hylderne og pyntet toppen af skabet færdig med lidt Arhøj keramik og nogle Ethel von Horn dåser fra IRA Danmark, kan I få billeder af hele processen som inkluderede pyntelister fra Bauhaus, et hvidt porcelænsgreb fra Anne Black og mintgrøn maling fra Beck og Jørgensen (glans 30 farvekode NCS S 0515-G):


Kommentarer

 1. Åh hvor blev det fint Helene. Dejligt når tingene lykkes på en rigtig positiv måde. Det er bare blevet rigtig flot og super lækker farve. Fortsat god sommer til dig. Vi har ferie nu og tager 3 uger i vores sommerhus på Ærø. Så får jeg tid til at lade batterierne op og få masser af inspiration. Sommer knus fra Lina

  SvarSlet
 2. Jeg har lagt billede af min skammel på FB bare søg på Lina Aggerholm så skulle du kunne finde mig. De ligger også alle mine andre kreative ting. Knuz fra Lina

  SvarSlet
 3. Det er bare blevet helt åndssvagt godt altså! Er vild med det :D Glæder mig til at se det live.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du og Astrid må på besigtigelsestur ;-)

   Slet

Tilføj en kommentar