Når man har tæpper nok men gerne vil hækle flere


Jeg er efterhånden nået til den konklusion, at jeg har tæpper nok. Det gælder både hæklede tæpper og patchworktæpper. Men hvad gør man så, når de er så hyggelige at lave? Særligt her i de kolde måneder med mørke aftner og mørke togture hjem efter arbejde er der altså hyggeligt at have lidt at nørkle med.

Min løsning er blevet, at jeg laver tæpper til min lokale Røde Kors butik. De får solgt rigtig mange tæpper i deres butik og sender også en del tæpper ud i verden som en del af nødhjælpspakker. Inden længe får de forhåbentlig også solgt tæppet her.

Tæppet her fik jeg afleveret klar til salg i går. Min søster har forvandlet en masse farverige garnrester til cirkler, som jeg har kunne hækle til sekskanter og sy sammen i løbet af de seneste uger. Vi er blevet så glade for samarbejdet, er vi har kastet os over endnu et tæppe af samme slags. Så om et par måneder skulle I gerne få et indlæg mere!

Kommentarer

 1. Svar
  1. Tak. Det næste bliver i helt samme stil, men med sort/grå grundfarve. Og så er der vist lidt flere farver i spil ifm. de runde midtere.

   Slet
 2. sikke en fin ide! og et godt formål at støtte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er win win. Jeg kan fortsætte med at lave tæpper, og Røde Kors kan bruge tæpperne til salg eller nødhjælp!

   Slet

Tilføj en kommentar