Siden sidst på syfronten - del 2

De efterhånden mange år jeg har brugt på at oplære min kære lillesøster i, hvad hun skal kigge efter brugt til mig, gav pote tilbage i december til min fødselsdag. 

Det har ellers været noget op ad bakke i mange år! Årsagen skal særligt findes I:
  • At man ifølge min søster på forhånd aldrig kender udbuddet i en genbrugsbutik eller på loppemarked og at man derfor aldrig kan gå efter noget specifikt
  • At man ifølge min søster sjældent finder det, som man leder efter, hvorfor der er tale om total tidsspilde
  • At der godt kan lugte gammelt i en genbrugsbutik, hvorfor det er unødvendigt overhovedet at komme der
Heldigvis for både min søster og jeg er vi nu der, hvor Den Blå Avis har afhjulpet ovenstående. Man kan få et overblik over udbuddet og priserne, finde netop det, man leder efter, samt købe ting af private uden lugtgener. Den digitale udvikling har simpelthen åbnet op for gaver som et stykke brugt lyserødt Mumistof, som jeg nu har tryllet om til et længe manglet hovedpudebetræk.

Efter opdagelsen af DBA, er mumistoffet langt fra det eneste loppefund, som min kære søster har haft sendt i min retning. Nogle fund er vist frem på Instagram, men de kan vist godt tåle at blive vist frem igen.

Kommentarer