I min glaskuppel


I august viste jeg nogle små papirtræer og en vandmølle frem her på bloggen. Inspireret af enormt dygtige og inspirerende @liyu.lin.tw har jeg længe haft lyst til at indrette en miniatureverden i en glaskuppel.

Link: Besøg @liyu.lin.tw på Instagram

Min søster har været så sød at finde mig en større glaskuppel på DBA, som jeg nu har fået malet hvid. I dag har jeg så fået lavet omgivelserne til træerne og vandmøllen. Efter at have samlet alle delene, er jeg kommet frem til, at der også skal være en bådebro samt en mølle. Så nu har jeg en god undskyldning for at bruge nogle flere timer med lim, saks og papir.

Læs mit tidligere blogindlæg: Forsøg med miniatureverden i papir

Kommentarer

  1. Aww, fascinerende. Det skal nok jeg holde mig langt væk fra!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha... Det virker da som om, at du netop skal i gang ;-) Man kan jo starte med en kuppel, som jeg har gjort.

      Slet

Send en kommentar