Fra et gartneri til et andet


Pludselig var der igen gået flere måneder siden mit sidste indlæg. Men nu får der ikke lov til at gå længere! Da jeg postede sidste indlæg, pendlede jeg 3 timer med offentlig transport dagligt. De sidste knap 2 måneder har situationen været en helt anden. Jeg arbejder nu dejlig tæt på, hvor jeg bor, og hold op hvor jeg nyder det. Flere timers mere mig-tid dagligt. Det føles seriøst som at arbejde deltid.

Som de af jer, der har læst med et stykke tid ved, døde min far uventet i slutningen af sidste år. Det har virkelig sat gang i nogle tanker om, at bruge tiden på det og dem, som betyder noget for mig. Jeg har derfor meget bevidst prioriteret en del af min mig-tid i hverdagene på at kunne være kreativ. Det har jeg virkelig savnet at have mere tid til.

Et af mine mange projekter har været at hækle små kaktusser. Et nedlagt gartneri fundet på Den Blå Avis er blevet en masse lerpotter fattigere - ikke gartneriet jeg nævnte i mit sidste indlæg. Jeg er modsat, efter at have været i gang med hæklenålen, blevet ca. 50 hæklede kaktusser rigere. Alle ryger de til salg på Kreativt Marked på Lystskov Camping i Korsør på lørdag mellem 10 og 15.

Kig endelig forbi, hvis I er på de kanter lørdag. Vejret lyder til at blive helt perfekt til et udendørs marked, hvor sommerferien også er begyndt for en masse.

Kommentarer

Tilføj en kommentar